عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

اختصاص دائمی ۵ دستگاه اتوبوس برای طرح قرار زیارت در مشهد

  • کد خبر: ۱۵۵۱۵۶
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۵
اختصاص دائمی ۵ دستگاه اتوبوس برای طرح قرار زیارت در مشهد
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: ۵ اتوبوس برای اجرای طرح قرار زیارت اختصاص یافته است که اتوبوس‌ها کامل استیکر شده‌اند و فضاسازی داخل اتوبوس با المان‌های مختلف ظرفیت تبلیغات و اطلاع‌رسانی را فراهم کرده است. 

حسین باغگلی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص اجرای طرح اتوبوس‌های قرار زیارت در ایام نوروز، اظهار کرد: طرح اتوبوس‌های قرار زیارت از سال‌های گذشته در حال اجرا است، اما امروز به منظور ترویج فرهنگ زیارت و ارتقا کیفی سطح زیارت در پی افزایش و تعمیم آن به تمامی اقشار جامعه هستیم. 
 وی افزود: قالب طرح مذکور تشرف گروهی شهروندان و مجاورین حرم مطهر رضوی است و تا کنون اتوبوس‌ها از مساجد به ویژه مساجد کم‌برخودار به حرم مطهر رضوی اعزام می‌شدند که در بازه زمانی ۳ ساعته اتوبوس را در اختیار آن‌ها قرار می‌دادیم و حجم گسترده‌ای از این اتوبوس‌های در روز‌های چهارشنبه و پنجش‌شنبه اعزام می‌شدند. به طور میانگین روزانه ۱۰ تور زیارتی و روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه نهایتا ۱۵ تور زیارتی اغزام می‌شدند. 
 معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد از به‌کارگیری ۵ اتوبوس در برای اجرای طرح قرار زیارت خبر داد و گفت: طرح قرار زیارت را گسترش خواهیم داد به نحوی که مخاطب این طرح صرفا مساجد و محلات کم‌برخوردار نباشد و این طرح را به نسل جوان و مخاطبین مختلف نیز تعمیم می‌دهیم. ضمن اینکه علاوه بر تشرف گروهی به حرم مطهر رضوی، ویژه‌برنامه تور زیارتی نیز تعریف می‌شود که در کنار زیارت سایر برنامه‌های فرهنگی نیز اجرا شود. 
 باغگلی در خصوص طراحی و فضاسازی اتوبوس‌های این طرح، عنوان کرد: ۵ اتوبوس کامل استیکر شده‌اند و به طرح قرار زیارت اختصاص یافته اند و فضاسازی داخل اتوبوس با المان‌های مختلف ظرفیت تبلیغات و اطلاع‌رسانی را فراهم کرده است. ضمن اینکه برای مدتی که شهروندان در اتوبوس حضور دارند برنامه‌هایی از جمله ارائه سبک زندگی رضوی، ترویج فرهنگ زیارت، شناخت امام رضا (ع)، پخش کلیپ، رادیو زیارت و ... پیش‌بینی شده است. 
 وی از اجرای ۳۰ تور زیارتی در هر روز از ایام نوروز خبر داد: روزانه ۳۰ تور زیارتی پیش‌بینی می‌شود. برای ارائه خدمات متفاوت در پی افزایش تعداد اتوبوس‌ها هستیم. 
 معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در خصوص برنامه‌های متنوع در تور‌های زیارتی تاکید کرد: برنامه تور‌های زیارتی ناظر به مخاطبین متفاوت است به عنوان مثال برای نسل جوان و زوجین برنامه متفاوتی خواهیم داشت. برخی طرح‌های باشگاه‌محور وجود دارد که این ظرفیت‌ها را در تور‌های گردشگری برای اجرای تور‌های تخصصی و زیارتی به کار خواهیم گرفت. 
 باغگلی در نهایت تصریح کرد: طرح قرار زیارت با رویکرد هم‌افزایی و همکاری با نهاد‌های ذی‌ربط انجام می‌پذیرد. 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->